Известие

Collapse
No announcement yet.

Вече и аз съм от вашия отбор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dragonman Покажи съобщение
    Привет Лорде!Съгласен съм с теб,но 166 е лимузина и е по тежка!

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

По отношение за кодовете-да трябва да ги имаш и те представляват картончета,като едното е за ICS,другото е за навигацията а третото е за имобилайзера.Трябвало е придишния собственик да ти ги даде заедно с ключовете!Не е проблем да ти разкодират тоя за ICS
    Имам ги и двете и двете ми харесват
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от dragonman
      Колега,ти си само за BMW!Алфата която и да е тя е кола с темперамент!
      Извинявай...Имам ли право да питам за нещо,което незнам?Можеш ли да ми обясниш,по какъв начин трябва да си задавам въпросите?

Comment

Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
        Само тва ли нема да има?

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

А парно?:
        Парно не помня, откачи акумулатора и утре ще кажеш
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          и парно.

Малко ли е?
          Значи утре ще звънна на човека от който я зех,дано да има резултат-да ми го даде...а ако нещо го няма,имам ли шанс да се разкодира?

Comment

Аз не ти се ядосвам,но просто задаваш въпроси на които можеш да си отговориш,ако прочетеш поне темите тук!

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Имаш бутон за увеличаване и намаляне на температурата-парното ще работи но няма да знаеш на колко градуса е заданието!
            овчар

Comment

Кода ми е бил в жабката,обадих се на човека от когото купих Фиата

Comment

166 е всичко друго,но не и лимузина,днес отново се убедих,по скоро се държи,като спортен автомобилАко беха сложили кардан,и задните гуми да играеха театъра,щеше да е по тежко....Все пак Фиат са пестили,и то доста,сравнявайки я с Крома,Тема и 164,макар и те с предно,беха в пъти повече коли...жалко,въпреки,че си заслужава,нема место за сравнение-никвоПоздрави на колегите,и на служителите от службите

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 16:57 ----------

А днеска пак ръгнах масло и дозаредих нафта догоре,то тоа мотор не се чува бре!Турих й отново моторно,както на ТД-тата ми,мислим че дали моторно,или хидравлично н,или двутактово не е от знач.Супер е с масло в нафтата-разкош!

Comment

Колкото до ниската предница...

1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

На комън рейл не е много умно да се сипва масло в нафтата.
                    156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                      На комън рейл не е много умно да се сипва масло в нафтата.
                      Защо?С какво може да навреди,освен да смазва,и прочиства...

Comment

Първоначално публикувано от ivopifeca
                        Поне БМВ си е БМВ още...
                        И това с предното предаване, с Айсин скоростна кутия и с 3 цилиндров двигател ли?
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
                          Защо?С какво може да навреди,освен да смазва,и прочиства...
                          Натрупва се цинк по дюзите и нагар по изпускателните клапани и портове.
                          156 2.0TS

Comment

Масло,и пак масло в нафтата-супер е за всичко.Така,карам всичките си дизели от 2008 насам-масло в нафтата-разкош!И предене на мотора-като коте.

Comment

Има ли шанс да намеря 15-ки 5 по 108?

Comment

Да в ретро паздела на форд форума.

Каква е целта на тона упражнение, смяташ ли че ще събереш щенкела и супортите в 15ки?

Comment

Working...
                                X